Acts en typetjes voor uw feest


Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van alle acts en typetjes die onze acteurs kunnen uitbeelden op uw feest. Staat uw favoriete type er niet bij? Laat het ons dan weten. Wij willen graag kijken wat voor u kunnen doen.

De Padvinder

De padvinder loopt met u mee tijdens een wandeling en voorziet uw gasten van informatie op een leuke manier.

De irritante of grappige ober

De irritante ober is een stuntel. Hij laat dingen vallen en stuntelt bij het uitserveren van het eten.

De Crazy Quizmaster

De crazy quizmaster is gastheer bij speciale quizzen die u voor familie of collega’s kunt laten organiseren. Op een leuke ongedwongen manier kunt u zo informatie vergaren bij uw publiek of het publiek laten strijden voor een prijs. Een quiz kan in vele vormen worden neergezet. Alles is mogelijk.

Fake speech – Fake speaker

De fake speaker is iemand die op het eerste gezicht als een normale spreker uitziet. Naargelang de speech vordert zal uw publiek echter merken dat er iets niet helemaal klopt aan de speech. Er wordt op

Dokter Dinges

Dokter dinges onderzoekt uw publiek tijdens uw feest op lichamelijke onvolkomenheden en licht deze op een grappige manier breed uit.

Computer nerd(s)

Eén of twee computer nerds bedienen de knoppen op uw feestavond en dit loopt uiteraard helemaal uit de hand. Ze laten alles in het honderd lopen tot genoegen van uw gasten.

Lakei aan de deur

De lakei wordt vaak ingezet bij openingen en beurzen en verwelkomt de gasten op een rustige of grappige manier. Ook is de lakei prima geschikt als vraagbaak of om de weg te wijzen aan uw bezoekers.

De Burgemeester

De burgemeester wordt vaak ingezet bij openingen van evenementen. Hij komt met een grote schaar lintjes doorknippen en houdt vaak een korte toespraak die van toepassing is (of juist helemaal niet) op uw evenement.

Gea de Gastvrouw

Gea de gastvrouw is een hostess die mensen de weg wijst en zich overal mee bemoeit. Het is een echte regeltante.

De beveiliger

U kent ze wel; de mannen met het V-tje op de jas. De beveiliger houdt op uw feest of evenement de veiligheid zeer ‘vakkundig’ in de gaten. Hij fouilleert mensen en controleert of alles wel volgens de veiligheidsnormen gebeurt.

De Waarzegster

De waarzegster leest handen en voorspelt de toekomst van uw gasten. Uiteraard op een grappige manier en in volledige overeenstemming met het thema van uw feest of evenement.

Onderwereld figuur

Met deze onderwereld figuur kunt u beter geen last krijgen. Deze ongenode gast ‘misdraagt’ zich menigmaal op feesten en partijen en doet alsof de hele wereld van hem is. Durft u er iets over te zeggen? Dan staat u ineens in het middelpunt van zijn aandacht.

De irritante mime speler

Wie kent hem niet; de mime speler. Een enigszins irritante verschijning maar onze mime speler maakt het wel helemaal bont. Onverwacht duikt hij op de vreemdste plekken op om zijn act uit te voeren.

« Terug naar de algemene typetjes pagina

Alle inhoud © Toi Toi Toi Entertainment | website: RDKR.NL