Crazy Dinner


Theater onder het genot van een hapje en een drankjeIMG_7186

Het Crazy Dinner arrangement is één van de leukste- en meest complete diner arrangementen die wij aanbieden. Een Crazy Dinner staat voor een sprankelende en verrassende avond waar iedereen het nog lang over zal hebben. Het arrangement is geschikt voor jong en oud, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, familiedag en evenement of gewoon zomaar een gezellig avondje uit met vrienden of familie.

 

Avondvullend programma

Kakelbont in TilligteTijdens het avondvullende programma volgt een ludieke aaneenschakeling van entertainment terwijl u geniet van een 5 gangen diner waarbij het hoofdgerecht en dessert in buffetvorm worden gepresenteerd. Het Crazy Dinner arrangement is te boeken voor groepen vanaf 30 personen op elke gewenste locatie. U kunt ook een Crazy Dinner boeken op onze vaste locatie Kakelbont in Tilligte (Twente) zelfs als u met een kleinere groep bent. Eén ding is zeker; dit wordt lachen en genieten!

Crazy Dinner arrangement op maatIMG_7124

Het Crazy Dinner arrangement is geheel naar eigen wensen in te vullen. Is er bijvoorbeeld een speciale gelegenheid voor uw feest dan spelen wij hier perfect op in. We bespreken uw wensen om deze avond onvergetelijk te maken. Het is ook mogelijk om u te laten verrassen en de invulling geheel door ons te laten invullen. Op deze manier is het voor iedereen een verrassing.

Alle inhoud © Toi Toi Toi Entertainment | website: RDKR.NL