Educatief vermaak


Educatief vermaak of theater wil zeggen dat we op een originele manier theater brengen waar uw personeel tegelijk iets van leert. Zo kan een nieuw beleidsplan of idee op creatieve wijze worden aangekondigd of worden besproken. Dit gebeurt op een ongedwongen manier waardoor het bereik zeer groot is.

De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt bijvoorbeeld denken aan een typetje dat tijdens een presentatie onverwacht uit het publiek opduikt en zich met de presentatie gaat bemoeien of iemand die als gekke assistent of als nerd de spreker op eigen wijze assisteert.

Uiteraard staan we altijd open voor uw eigen ideeën en we verwerken deze graag in uw programma. Neem contact op voor meer informatie of een offerte aanvraag.

Mystery Guest

De mystery guest is iemand die ‘opduikt’ bij een familie- of bedrijfsfeest en vakkundig het programma in de war stuurt. Dit levert vaak hilarische momenten op en zorgt voor een onvergetelijke avond. Ook kan een mystery guest bijvoorbeeld onverwacht een toespraak houden of aangekondigd als groot en serieus spreker ineens een hele andere toespraak houden dan verwacht.
Lees meer over het inhuren van een Mystery Guest »

Trainingsacteur

Een trainingsacteur is inzetbaar op vele manieren en wordt veelal ingezet in een trainingssessie bij bedrijven en organisaties. Door middel van een rollenspel wordt in de praktijk getoond wat zijn of haar vaardigheden zijn. Tijdens een rollenspel sessie worden aandachtspunten direct zichtbaar en de trainingsacteur haalt de competenties die hij of zij bezit naar boven zodat deze versterkt of aangepast kunnen worden.
Lees meer over het inzetten van een Trainingsacteur »

Educatief Theater

Educatief theater wil zeggen dat we op een originele manier theater brengen waar uw personeel tegelijk iets van leert. Zo kan een nieuw beleidsplan of idee op creatieve wijze worden aangekondigd of worden besproken. Dit gebeurt op een ongedwongen manier waardoor het bereik zeer groot is.
Lees meer over Educatief Theater »

Teambuilding

Tijdens een teambuilding sessie is het mogelijk om één van onze typetjes mee te laten draaien als begeleiding. Hij of zij kan mensen motiveren en op een luchtige wijze stimuleren. Toi Toi Toi Entertainment heeft ruime ervaring in het begeleiden en opzetten van teambuilding sessies voor kleine en middelgrote bedrijven.
Lees meer over Teambuilding »

Alle inhoud © Toi Toi Toi Entertainment | website: RDKR.NL