Feesten


Voor elk feest in welke vorm dan ook heeft Toi Toi Toi Entertainment een passende oplossing wat betreft het organiseren van een leuke act. Uw feest krijgt daardoor net dat speciale tintje zodat uw feestdag of avond onvergetelijk wordt. Wij kunnen onze acts op maat aanbieden en bespreken graag uw specifieke wensen met u.

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in Hof van TwenteToi Toi Toi Entertainment maakt van elk kinderfeestje een ware belevenis en een avontuur. Wij kunnen diverse typetjes leveren om het feestje van uw zoon of dochter nog mooier te maken. Zo hebben wij o.a. de beschikking over een echte suikerspinmachine. Ook een ballonvouwer die de mooiste creaties maakt met enkel een paar ballonnen of een volledig ingerichte kinder workshop behoort tot de mogelijkheden. Laat u verrassen of beter nog laat uw kinderen verrassen met een speciaal kinder arrangement van Toi Toi Toi Entertainment.
Lees meer over kinderfeestjes »

Bedrijfsfeesten

Voor elk bedrijfsfeest of teamuitje hebben wij een passende oplossing. Of het nu gaat om het inhuren van een typetje die uw evenement of etentje opfleurt of een volledig arrangement zoals bijvoorbeeld het Crazy Dinner alles is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat er over uw bedrijfsfeest nog lang nagepraat zal worden.
Lees meer over Bedrijfsfeesten »

Familiefeesten

Tijdens familiefeesten is de sfeer “Ons kent ons” en daar spelen wij met onze typetjes graag op in tijdens uw familiefeest. Ieder familielid heeft wel een eigen verhaal dat we kunnen verpakken in een kleine voorstelling of in bepaalde typetjes. Op deze manier zorgen we voor een zeer persoonlijke aanpak die een onvergetelijke gezellige avond tot gevolg heeft die iedereen nog lang zal heugen. Meer weten over de mogelijkheden tijdens familiefeesten? Klik op onderstaande link.
Lees meer over Familiefeesten »

Alle inhoud © Toi Toi Toi Entertainment | website: RDKR.NL