Theater


Theater in vele vormen

Toi Toi Toi Entertainment biedt een breed scala aan theatervormen aan voor evenementen en familiefeesten. Hieronder ziet u ons aanbod. Klik op een onderdeel om meer informatie te lezen. Uiteraard staan we altijd open voor uw eigen ideeën en we verwerken deze graag in uw programma. Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Maak dan gebruik van het contactformulier of neem telefonisch contact op.

Crazy Dinner

crazy-dinner_270x180Het Crazy Dinner arrangement is één van de leukste- en meest complete diner arrangementen die wij aanbieden. Een Crazy Dinner staat voor een sprankelende en verrassende avond waar iedereen het nog lang over zal hebben. Het arrangement is geschikt voor jong en oud, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, familiedag en evenement of gewoon zomaar een gezellig avondje uit met vrienden of familie.
Lees meer over Crazy Dinner arrangement »

Theater diner met vrienden of collega’s

Tijdens een Theater Diner zorgen we voor entertainment tijdens het diner van uw bedrijf of familiefeest. U kunt verschillende typetjes inhuren die tijdens het diner zorgen voor vermaak of een complete theatervoorstelling. Dit alles bieden we op maat aan en de mogelijkheden zijn welhaast onbegrensd. Laat een exclusieve en onvergetelijke indruk achter bij uw familie, zakenrelaties of personeel met dit theater arrangement.
Lees meer over het Theater Diner »

Educatief theater

Educatief theater wil zeggen dat we op een originele manier theater brengen waar uw personeel tegelijk iets van leert. Zo kan een nieuw beleidsplan of idee op creatieve wijze worden aangekondigd of worden besproken. Dit gebeurt op een ongedwongen manier waardoor het bereik zeer groot is.

De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt bijvoorbeeld denken aan een typetje dat tijdens een presentatie onverwacht uit het publiek opduikt en zich met de presentatie gaat bemoeien of iemand die als gekke assistent of als nerd de spreker op eigen wijze assisteert.
Lees meer over Educatief Theater »

Bedrijfstheater

Bij bedrijfstheater kunt u denken aan een typetje of acteur die uw bedrijf bezoekt in de gedaante die u wenst. Zo kunt u bijvoorbeeld de vrijdagmiddag borrel nog leuker maken door het inhuren van een echte acteur of een typetje die de boel op stelten zet of een bedrijfsbijeenkomst opluistert met een speciale act.
Lees meer over Bedrijfstheater »

Geïmproviseerd theater

Tijdens het improvisatie theater improviseren wij op de gebeurtenissen die op dat moment spelen. Op deze manier heeft u geen vaststaand programma maar wordt er ingespeeld op zaken die tijdens een feestavond of bedrijfsuitje spelen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan verschillende typetjes die een bijeenkomst luchtigheid en humor geven.
Lees meer over Geïmproviseerd Theater »

 

Alle inhoud © Toi Toi Toi Entertainment | website: RDKR.NL