Trainingsacteur


Nieuwe vaardigheden trainen met een trainingsacteur

Een trainingsacteur is inzetbaar op vele manieren en wordt veelal ingezet in een trainingssessie bij bedrijven en organisaties. Door middel van een rollenspel wordt in de praktijk getoond wat zijn of haar vaardigheden zijn. Tijdens een rollenspel sessie worden aandachtspunten direct zichtbaar en de trainingsacteur haalt de competenties die hij of zij bezit naar boven zodat deze versterkt of aangepast kunnen worden.

Door middel van feedback worden de sessies besproken met de deelnemer. Vervolgens kunnen de nieuw aangeleerde vaardigheden worden geoefend met de trainingsacteur.

Quizmaster

Wij kunnen in samenspraak met u een complete quiz opzetten die onderwerpen en vragen behandeld van een door u gekozen thema. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld de kennis van uw personeel testen. Dat is weer eens heel wat anders dan het invullen van een formulier aan het eind van een beurs of bijeenkomst. U zult zien dat de respons vele malen hoger ligt als u het op deze manier door ons laat presenteren. Bovendien is het een manier om mensen nog lang over uw bijeenkomst te laten napraten. Een win-win situatie dus. Meer weten over deze opzet? Neem contact op via het contactformulier of bel meteen met 06-1589 5115.

Alle inhoud © Toi Toi Toi Entertainment | website: RDKR.NL